„Ugled treba zaslužiti.” August Hörmann Baš kao što je to njezin osnivač želio, tržišna marka Hörmann danas je istinska garancija kvalitete. Obiteljska tvrtka je s više od 80 godina iskustva u proizvodnji te s više od 20 milijuna prodanih vrata i pogona postala vodeća na europskom tržištu. To ulijeva sigurnost prilikom kupovine Hörmann pogona.

Kućni program
  • Garažna vrata

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se ispod stropa, tako da štede prostor. Ovakva konstrukcija maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom.

Priuštite si ovakav komfor.

Garažna sekcijska vrata testirana su i certificirana u skladu s visokim zahtjevima Europske norme 13241-1. U popisu za provjeru sigurnosti možete provjeriti ispunjavaju li Vaša stara garažna vrata aktualne sigurnosne norme prema EU.

Imate izbor: S izoliranim garažnim sekcijskim vratima LPU 67 Thermo i LPU 42 ostvarit ćete izvrsnu odnosno jako dobru toplinsku izolaciju. I povrh toga imat ćete veću stabilnost i mirnije kretanje vrata. Ne izolirana garažna sekcijska vrata LTE 42 idealna su za samostojeće garaže koje ne trebaju dodatnu toplinsku izolaciju. I ako izgled Vaše kuće određuje izvedba od drva, tada su za Vas idealan izbor Hörmann sekcijska vrata s ispunom od masivnog drva, tip LTH 42.sekcijska garažna vrata tipovi

Površine sekcijskih vrata od čelika

Duragrain

Kod Duragrain površine sa svojom detaljnom, prirodnom i izvornom bojom površine vrata možete birati 24 dekora kao primjerice izgled betona (pogledajte sl.), hrđe ili prirodnog kamena. Inovativni postupak digitalnog tiska i završni sloj čvrstog zaštitnog laka zaslužni su za trajno lijepi izgled vrata koji je otporan na ogrebotine.

Decograin

Decograin površine s UV otpornim plastičnim slojem folije Vašim sekcijskim vratima daju vjeran, markantan izgled drva odnosno plemenitu eleganciju ostvarenu antracit metalik bojom. Možete odabrati neki od pet prirodnih drvenih dekora ili elegantan metalik dekor.

Silkgrain

Svilenkasta Silkgrain površina svojim je plemenitim izgledom vrata prvi izbor moderne arhitekture. Osim toga, 50 % deblji vanjski lim povećava lamelama stabilnost i omogućuje mirniji hod. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Sandgrain

Fino strukturirana površina posebno je prikladna za moderne kuće i one investitore koji su svjesni odnosa cijene i kvalitete te je dostupna u prometno bijeloj boji (RAL 9016) kao i u 3 preporučene boje.

Woodgrain

Povoljne, robusne površine s vjernim uzorkom pile mogu se bez ikakvih problema doraditi malim urezima. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Izolirana LPU sekcijska vrata i bočna vrata dostupna su serijski u prometno bijeloj (RAL 9016) boji te u dodatnih 15 boja koje se plaćaju i u oko 200 boja prema RAL* te u mnogim NCS i DB bojama. Za površinu Sandgrain možete birati između 3 preporučene boje** . Neizolirana LTE 42 vrata proizvode se serijski u prometno bijeloj RAL 9016 boji.

 

Ovdje otvara kvaliteta lijepog izgleda

Sve što kažemo doprinosi izvornosti: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te do savršenstva dovedena tehnika. U svakim Hörmann Berry vratima leži znanje i iskustvo u izradi garažnih vrata, i to dulje od 50 godina. Obzirom na veliki izbor motiva sigurno ćete i za svoju kuću pronaći željena vrata.

Čelični motivi serijski su dostupni u posebno povoljnoj prometno bijeloj boji, u 7 cijenom preporučenih boja kao i u oko 200 boja prema RAL karti (ovdje su izuzete boje s efektom perle, svjetleće boje i metalik boje). Masivna drvena vrata dostupna su od smreke i jele.

Za gotovo svaki motiv vrata na raspolaganju su Vam odgovarajuća bočna vrata Hörmann. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

Krilno podizna Berry vrata ispitana su i certificirana prema visokim zahtjevima sigurnosti Europske norme 13241-1. U popisu za provjeru sigurnostimožete provjeriti da li Vaša stara garažna vrata ispunjavaju aktualne sigurnosne norme prema EU.

Univerzalna primjena

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i trebaju vrlo malo prostora  u garaži. Ovakvom konstrukcijom pružaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Kod oblika garažnog otvora prilikom ugradnje nije bitno izgleda li četvrtasto, ukošeno, ima li segmente ili zaobljen luk. Kako bi Vaša vrata bila optimalno usklađena s arhitekturom Vaše kuće, nudimo Vam rolo vrata RollMatic i stropna vrata RollMatic OD različitog izgleda. Za prirodni izgled odaberite jedan od dva dizajna u drvu, Decograin ili Decopaint površinu. Za posebno plemenit izgled vrata preporučuje se nova nijansa boje Noir 2100 Sablé antracit metalik. Ili ćete se odlučiti za neku od 11 cijenom jednakih boja za vrata. Naravno da ćete kod nas pronaći i izgledom ujednačena bočna vrata.

Rolo vrata RollMatic puna su inovativnih detalja, koji imaju samo jednu svrhu: pružiti Vam više sigurnosti i udobnosti. Od izrazito jednostavne ugradnje do zrelih sigurnosnih patenata ovaj se koncept provlači kao crvena nit kroz sve aspekte proizvoda. Serijski motor postavljen je izvan obloge od osovine te ga je stoga lako održavati. Integrirano lagano pokretanje i lagano zaustavljanje motora jamči mirno kretaje vrata i time čuva vrata. Obzirom na uravnotežene opruge i pouzdanu automatiku iskljčivanja dodatno osiguranje ruba zatvaranja postaje suvišno.

Vrata za posebne ugradbene situacije i zahtjeve

Hörmann bočna sekcijska vrata idealno su rješenje za posebne situacije ugradnje. Ova se vrata otvaraju dugačije od krilno podiznih, sekcijskih i garažnih rolo vrata – ne prema gore, već u stranu. To je velika prednost kad primjerice mjesto pod stropom garaže služi za pohranu predmeta (dasaka za surfanje i sl.) i treba ostati slobodno ili kad se vratno krilo zbog uvjeta na mjestu ugradnje (kosi krov, niski nadvoj, cijevi koje smetaju) ne može zaustavljati ili montirati ispod stropa.

Sandwich paneli debljine 42 mm ispunjeni PU pjenom oduševit će Vas vrlo dobrom zvučnom i toplinskom izolacijom, a jednako tako i izrazita stabilnost vratnog krila i ugodno mirno kretanje.

Svoja vrata izaberite između sedam motiva vrata – od elegantnih M- i L-žljebića, preko klasičnih kazeta do ekskluzivnih dizajnerskih motiva s ostakljenjima i aplikacijama od plemenitog čelika.

Oblikujte svoja garažna vrata baš onako kako želite.
Možete birati između 4 površine, koje će se bojom uskladiti s izgledom Vaše kuće. Pritom možete birati između 15 cijenom jednakih preporučenih boja, oko 200 boja prema RAL karti i 3 Decograin dekora. Kako bi Vaša vrata što dulje ljepo izgledala, površina je naših vrata optimalno zaštićena od hrđe. Kapi kiše jednostavno kliznu niz vruće pocinčani materijal i kvalitetan obostrani temeljni premaz od poliestera.

Izgledom usklađena s krilno podiznim Berry vratima, sekcijskim i rolo vratima

Bočna vrata su uvijek praktična kako biste iz garaže na brzinu uzeli stvari bez da otvarate kompletna vrata. Ili kada je drugo vozilo parkirano pred samim dvorišnim vratima i tako ograničava pristup garažnim vratima.

Za svaki motiv vrata Hörmann nudi odgovarajuća bočna vrata. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

hormann vrata

  • Vrata
  • Motori
Industrijska vrata
Katalozi
zajedničke garaže
višenamjenska mz
sekcijska
višenamjenska
rollmatic
pretovarna
renomatic
pogoni
kućna
kućna i ulazna
Izrezak
industriska sekcijska
brza vrata
čelična vrata